1 Zakelijke evenementen - Fort Wierickerschans
slogan_zakelijk
SONY DSC

Zakelijke evenementen

Fort Wierickerschans is een inspirerende accommodatie voor het houden van zakelijke evenementen, zoals een vergadering, zakenlunch/diner, training of bedrijfsuitje, maar ook als ontmoetingsplaats waar u een goede zakelijke lunch of diner kunt gebruiken in combinatie met een activiteit in de omgeving. Bijzonder en uniek gelegen in het centrum van het Groene Hart op de smalste plek van de Oude Hollandse Waterlinie, een basale rustplek in de hectiek van alledag.

Het fort is een indrukwekkende monumentale locatie met imposante gebouwen, een prachtig Terreplein met groene verdedigingswallen en eigen parkeervoorziening voor 120 auto’s.

Voor ons is onbezorgde gastvrijheid het uitgangspunt voor uw zakelijke bijeenkomst. Onze gastvrijheid, ambiance en hoge service maken Fort Wierickerschans tot de beste keus voor uw zakelijke bijeenkomst.

Het fort exclusief voor u!

Er bestaat de mogelijkheid de locatie exclusief af te huren voor uw zakelijke evenement of bijeenkomst. Hierbij kunnen wij alle zalen geheel naar uw wens inrichten. Wij berekenen een vaste huurprijs voor exclusiviteit van onze locatie. Voorbeelden van evenementen waarvoor onze locatie exclusief afgehuurd kan worden zijn grote bedrijfsfeesten, productpresentaties, netwerkbijeenkomsten dealerdagen, publieksevenementen, congressen, seminars, TV-opnames en branchebijeenkomsten.

Voor meer informatie hierover kunt u via ons contactformulier of via de mail contact opnemen met onze verkoopafdeling, zij staan graag voor u klaar om samen met u uw zakelijke evenement te organiseren.

Beurs- of productpresentatie

Door de omvangrijke ruimte en de centrale ligging leent Fort Wierickerschans zich uitstekend voor het organiseren van een beurs. Het Fort zal een unieke twist geven aan uw beurs. Dankzij de verschillende ruimtes is het Fort tevens gemakkelijk aan te passen aan uw behoefte aan ruimte. Met het oog op de logistiek: ook het binnenterrein van het fort is zeer goed te bereiken.

Uiteraard vullen we uw beurs graag aan met onze catering. In overleg met u kunnen we een ruimte inrichten voor verkoop van maaltijden en dranken aan de bezoekers van de beurs en aan de houders van de stands.

De Markthallen en het Terreplein lenen zich uitstekend voor het opstellen van grotere objecten, bijvoorbeeld auto’s of schepen.

Seminar

Voor het organiseren van een seminar bent u bij Fort Wierickerschans op de juiste locatie. U kunt het Fort, door het indelen van de verschillende gebouwen, volledig geschikt maken voor uw bijeenkomst. Een seminar kenmerkt zich veelal in het gebruik van een plenaire ruimte waarin al uw gasten samenkomen voor uw bijeenkomst. Vervolgens kan de groep opgesplitst worden voor bijvoorbeeld het houden van workshops, hiervoor kunnen we meerdere sub-ruimtes inzetten.

Uw seminar kan natuurlijk altijd met wat ontspanning gelardeerd worden. Deze ontspanning kan bestaan uit een van onze activiteiten, zoals een rondleiding over het Fort of een activiteit op of rond het Fort.

Uiteraard  wilt u uw gasten niets tekort laten komen, daarvoor is onze catering verantwoordelijk. In overleg met u zetten we uw wensen op een rij en zullen we ervoor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

fort_wierickerschans

Een overzicht van de mogelijkheden

 • Goede bereikbaarheid (5 minuten van de A12)
 • Centraal in Nederland en in de randstad
 • Gratis parkeergelegenheid (120 auto’s)
 • Moderne audiovisuele apparatuur
 • Multifunctionele gebouwen met eigen geluidsinstallatie en toiletvoorzieningen
 • Gratis gebruik van WIFI
 • Alle gebouwen hebben daglicht
 • Altijd een passend gebouw voor uw bijeenkomst
 • Voor kleine en grote bijeenkomsten (maximaal 1000 personen)
 • Receptiecapaciteit in één zaal maximaal 500 gasten
 • Vergadercapaciteit in één zaal maximaal 220 gasten
 • Lunch/diner capaciteit in één zaal maximaal 120 gasten
 • Mogelijkheid tot exclusief afhuren gehele locatie
 • Verschillende activiteiten zijn aan het programma toe te voegen
 • Educatief door het rijke historische verleden

Offerte op maat of liever eerst wat meer informatie?
(0172) 611366 / info@fortwierickerschans.nl

logo_wierickerschans_los