FORTWIERICKERSCHANS

FORT WIERICKERSCHANS

TIJDLOOS, GRENZELOOS, EINDELOOS!
Alle gebouwen op Fort Wierickerschans beschikken over een uitgebreide
geluidsinstallatie met een draadloze handmicrofoon en er zijn vele
mogelijkheden voor het presenteren van uw films, presentaties, slides en
sheets. Daarnaast is er WIFI beschikbaar.

Kuiphuis

Het Kuiphuis is centraal gelegen op Fort Wierickerschans en biedt een schitterende doorkijk. Het interieur ademt veel warmte en sfeer uit. Door het statige hoge plafond met zware balken, de robuuste vloer en de vierkante vorm, heeft dit gebouw een indrukwekkende uitstraling.

Het Kuiphuis is voorzien van veel daglicht. Aan de voorzijde van het gebouw is een terras met zitgelegenheid. Dit gebouw beschikt over eigen toiletvoorzieningen op de zolderetage. Mindervaliden kunnen gebruik maken van het toilet in het Facilitair gebouw. De oppervlakte van dit gebouw is 150 m2. Het Kuiphuis is rolstoeltoegankelijk en heeft daglicht inval. Tevens beschikt het over eigen toiletvoorzieningen. Minder validen maken gebruik van het toilet in het Facilitair gebouw.

Linker Arsenaal

Het Linker Arsenaal heeft een schitterend houten plafond, strak gestucte muren, mooie houten pilaren met uplighters en de originele vloer. Het interieur
ademt een stoere en strakke uitstraling uit. Dit gebouw, voorzien van veel daglicht, is rolstoeltoegankelijk en is heel goed te betrekken bij de Markthallen.

Dit gebouw beschikt over eigen toiletvoorzieningen op de zolderetage. Mindervaliden kunnen gebruik maken van het toilet in het Facilitair gebouw.
De oppervlakte van dit gebouw is 240 m2.

Rechter Arsenaal

In het Rechter Arsenaal treft u een origineel plafond met indrukwekkende balken aan, originele robuuste muren, hoge ramen en deuren, met uitzicht op het binnenterrein en de verdedigingswallen. Dit gebouw is voorzien van veel daglicht.

Het Rechter Arsenaal is rolstoeltoegankelijk. Tevens beschikt het over eigen toiletvoorzieningen. Mindervaliden maken gebruik van het toilet in het Facilitair Gebouw. De oppervlakte van dit gebouw is 240 m2.